Първоначално публикувано от autovali
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пресветване на лампата за ръчната
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от jicaa Покажи съобщениеВсъщност не е откачено гърне,а е скъсана меката връзка отпред,някъде под скоростни лост се пада...и в тази връзка искам да попитам колко долу-горе би трябвало да струва купуването и смяната на меката връзка,защото днес в един сервиз ми говореха за цени от порядъка на 200 лева и като разбра че няма да ги дам след малко ми звъни и ми вика 120 лева и аз не знам вечеsigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеМеката връзка струва 20-25лв.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеМека връзка за тоалетна може и да струва 20-25лв. меката връзка за Алфа е 2 слоя между които има изолация, до колкото знам на запад от Перник (т.нар бели страни) я продават заедно с тръбата и струва доста над 100-150лв. Нищо чудно и тук в БГ по-качествените УНИВЕРСАЛНИ връзки да са около 100лв
Защото познавам хора които ги произвеждат и са доста качествени........
Ма то иска да се поинтересуваш........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
ХАХАХАХ малиии що глупости се изписаха... как от датчика на АБС-аили пък спирачната течнист...Имам го тоя проблем и аз на 156-цата и е от датчика за положението на лоста на ръчната спирачка ама не ми е останало време да се занимавам.Пробвай да натиснеш лоста надолу и ще видиш че "пруженира" от тоя гумен маншон или като почне да ти пресветва натисни лоста надолу и ако изгасне и на теб проблема ти е от този датчик.
Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщениеХАХАХАХ малиии що глупости се изписаха... как от датчика на АБС-аили пък спирачната течнист...Имам го тоя проблем и аз на 156-цата и е от датчика за положението на лоста на ръчната спирачка ама не ми е останало време да се занимавам.Пробвай да натиснеш лоста надолу и ще видиш че "пруженира" от тоя гумен маншон или като почне да ти пресветва натисни лоста надолу и ако изгасне и на теб проблема ти е от този датчик.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеМного умно, няма що. Ама аз как не се сетих първо тва да пробвам. Ама че съм прост. Сега сериозно, колкото и да го натискам не гасне. гасне само ако изключа контактния ключ и после пак дам на контакт. Светва само при ускорение.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеМного умно, няма що. Ама аз как не се сетих първо тва да пробвам. Ама че съм прост. Сега сериозно, колкото и да го натискам не гасне. гасне само ако изключа контактния ключ и после пак дам на контакт. Светва само при ускорение.Първоначално публикувано от jicaa Покажи съобщениеСъщата работа и при менAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеСамо индикаторът на ръчната ли светва или светва и този на ABS-а.Ако светват и двата,пуснете диагностика на ABS-а,поне ще ви ориентира на кое "търкало" е проблема и после почвате да търсите на място - спирачен апарат,накладки,датчик и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеСамо индикаторът на ръчната ли светва или светва и този на ABS-а.Ако светват и двата,пуснете диагностика на ABS-а,поне ще ви ориентира на кое "търкало" е проблема и после почвате да търсите на място - спирачен апарат,накладки,датчик и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщениеПри мен е на АБС - преден десен датчик е неоткриваем (макар съпротивлението му да е като на левия) + лампата на ръчната от време на време. Някой може ли да ми помогне къде е другата букса на този датчик в коша на двигателя ? Едната - елепсовидната е закачена на подкалника, ама другата около десния ботуш в коша така и не я намерих.
Първоначално публикувано от jicaa Покажи съобщениеСамо на ръчна е при менAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment